top of page
2467_edited.jpg

TE HUUR: PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTE

Ons praktijkgebouw bevat in totaal 6 ruimtes die kunnen dienen als consultatieruimte of kantoor. Hiervan zijn er 3 op het gelijkvloers en 3 op het eerste verdiep. Momenteel zijn er 2 van die ruimtes op het gelijkvloers ingenomen door ons praktijkteam Samen Groeien, de overige ruimtes staan te huur! 
Wil je graag aansluiten bij onze praktijk of heb je gewoon een kantoorruimte nodig? Contacteer ons! Full-time verhuur krijgt de voorkeur, maar verhuur in dagen of dagdelen kan besproken worden.

Alle ruimtes hebben grote ramen en beschikken over airco. In de huurprijs zit ook inbegrepen: verbruik elec/water/verwarming, gebruik van gemeenschappelijke inkomhal/wachtzaal, privé-parking en een personeelskeuken. 

Indien je wenst aan te sluiten bij de praktijk, kunnen we extra opties aanbieden zoals patiënten-software, een email-account, online agenda, vermelding op de website etc. De kost hiervoor wordt individueel besproken.

Deze ruimtes zullen voor de ingebruikname nog opgefrist worden dmv schilderwerken en nieuwe verlichting. De voorziening van eventuele basismeubels is te bespreken, de meubels in de foto's worden binnenkort weggehaald.

Het gebouw bevindt zich in Marke en is heel vlot te bereiken

Ruimtes te huur: Diensten

RUIMTE 1

- Gelijkvloers

- 19,2 m2

€400 per maand

DSC02630_edited.jpg
DSC02638_edited.jpg

RUIMTE 2

- 1e verdiep

- 18,9 m2

€375 per maand

RUIMTE 3

- 1e verdiep

- 32,4 m2

- Ideaal als sportzaal/workshopruimte of kantoor voor een groep mensen

€625 per maand

DSC02640_edited.jpg
DSC02636.JPG

RUIMTE 4

- 1e verdiep

- 35,4 m2

- Ideaal als groot kantoor voor een groep mensen

€670 per maand

bottom of page