top of page

DOORVERWIJSADRESSEN

Mensen helpen betekent vaak ook doorverwijzen naar andere zorgverleners/instanties. 
Hier vermelden wij graag enkele van onze meest vertrouwde contacten.

@ Kortrijk

Gespecialiseerde kinesiste Hade Monserez begeleidt toekomstige mama’s met prenatale en postnatale kinesitherapie en zwangerschapsyoga. Je vindt haar terug in praktijk Dynamiek.

@ Kortrijk

Thomas is een heel competente chiropractor met een gelijkaardige visie op gezondheid & zorg als onze eigen chiropractor Emilie. Volwassen patiënten kunnen ook bij hem terecht. 

@ Wondelgem

Marina (huisarts en lactatiekundige IBCLC), Lien (praktijkmanager en lactatiekundige IBCLC) en hun team bieden je algemene huisartsgeneeskunde en pre- en postnatale zorg op maat. Ze specialiseren zich o.a. in het knippen van tongriemen bij baby's.

@ Nazareth

Dr. Barlow is een ervaren kinderarts met verdere specialisatie in de kinderallergologie/-pneumologie. Je vindt haar terug in haar privépraktijk te Nazareth.

@ West- en Oost-Vlaanderen

Voor vroedvrouw-begeleiding in de volgende regio's verwijzen we je graag door naar vroedvrouw en lactatiekundige Griet: 

Waregem, Wielsbeke, Zwevegem, Deerlijk, Ingooigem, Avelgem, Kluisbergen, Wortegem, Oostrozebeke, Ooigem

@ Roeselare


MAMADO is een zwangerschapswinkel gespecialiseerd in borstvoeding met reeds 7 jaar ervaring. Je kan er ook terecht voor een kolfconsultatie met een van hun lactatiekundigen. 

@ Wevelgem

MAMOOVE probeert zoveel mogelijk moeders aan het sporten te krijgen of te houden. Of je nu starter bent, zwanger bent of een bepaald sportief doel voor ogen hebt, iedereen is welkom!

@ Gent

Je vindt tandarts Charlotte terug in haar praktijk Respire te Gent. Zij specialiseert haar in integratieve tandheelkunde, alsook het laseren van tong-, wang- en lipriempjes bij zowel baby's als volwassenen.

@ West-Vlaanderen

Al meer dan 30 jaar biedt ‘de wieg’ gespecialiseerde kraamzorg aan huis tijdens je zwangerschap of na je bevalling. Hun zorgverleners zijn allemaal grondig gescreend en opgeleid en hebben zelf kennis over borstvoeding.

Wij zetten enkel adressen op bovenstaande lijst waar we reeds meerdere positieve ervaringen mee hebben.

Deze lijst kan dus niet ter advertentie gebruikt worden. 

Indien u graag met ons samenwerkt of kennis wil maken met onze praktijk, gelieve dan contact op te nemen.

Werk je met ons samen en sta je niet op deze lijst? Neem ook dan contact met ons op!

bottom of page