top of page
2467_edited.jpg

TE HUUR: PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTE

Samen Groeien verhuist in juni 2024 naar een nieuw en groter pand, kom je erbij?

Ontdek jouw ideale werkruimte in het hart van Marke, Kortrijk! Gelegen op het eerste verdiep van ons charmante pand, bieden wij nog drie uitnodigende kantoren/praktijkruimtes aan, variërend van 19 tot 33 m². Deze veelzijdige ruimtes verwelkomen allerlei beroepen, met een bijzondere nadruk op medische vrije beroepen, gezien de nabijheid van de multidisciplinaire praktijk Samen Groeien op het gelijkvloers.

Elk kantoor heeft natuurlijk licht en is voorzien van airco. Met ruime parkeergelegenheid, een aangename lobby en een gezamenlijke keuken/eetruimte op het gelijkvloers, bieden we een gezellige en sociale werkomgeving. Extra voordeel, er bevindt zich een chiropractor op het gelijkvloers, dus bij klachten hoef je maar de trap af te lopen en je kan op consultatie gaan tussen het werk door!

De huurprijs is inclusief verbruik en internet en hoewel de ruimtes in principe onbemeubeld worden verhuurd, staan we open voor overleg hierover. Gelegen in een rustige en residentiële omgeving in Marke, is ons pand gemakkelijk bereikbaar via de R8 en vlakbij Kortrijk centrum. 

Heb je behoefte aan meer dan 1 ruimte? Het is ook mogelijk om het volledige verdiep te huren, met als extraatje een handige berging van 9m² tot uw beschikking.

Belangrijke info: De huidige foto's tonen de staat van vóór de aankoop, maar wees gerust, voor de ingebruikname eind mei zal het hele pand nog worden opgefrist. Grijp deze kans om jouw ideale werkruimte te bemachtigen en laat jouw zelfstandige activiteit bloeien!

Het gebouw bevindt zich in Marke (Kortrijk) en is heel vlot te bereiken

VOLLEDIG VERDIEP MET 3 RUIMTES EN BERGING

- 1e verdiep, volledig tot uzelf

- Incl. berging van 9 m2

- 95 m2 

€1565 per maand

1e verdiep in 3D_edited.png

RUIMTE 1.1

- 1e verdiep

- 18,9 m2

€350 per maand

DSC02638_edited.jpg

RUIMTE 1.2

- 1e verdiep

- 32,4 m2

- Ideaal als sportzaal/workshopruimte of kantoor voor een groep mensen

€580 per maand

DSC02640_edited.jpg

RUIMTE 1.3

- 1e verdiep

- 35,4 m2

- Ideaal als groot kantoor voor een groep mensen

€635 per maand

DSC02636.JPG
bottom of page