top of page

VOOR ZORGVERLENERS

Wij geloven in de kracht van multidisciplinaire zorg. 
Communicatie en transparantie staan dan ook centraal in onze praktijk, zowel naar de mensen die we begeleiden als andere betrokken zorgverleners.


U BENT ZORGVERLENER EN HEBT VRAGEN I.V.M. EEN PATIËNT

Indien u zich afvraagt of kunnen helpen bij de zorg van één van uw patiënten, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren. Wij zullen u eerlijk adviseren of wij uw patiënt al dan niet van dienst kunnen zijn. Alle patiënten-gegevens worden vertrouwelijk behandeld, gelieve patiënten-gegevens uitsluitend verbaal of via SIILO te communiceren. ​

Indien een van uw patiënten door ons begeleid wordt, kan u altijd contact opnemen om meer info te vernemen. Indien gewenst (en met de toestemming van de patiënt) kunnen wij u een verslag toesturen voor in het medisch dossier. Indien wij een doorverwijzing nodig achten, zullen wij altijd trachten om vlot met u te communiceren hieromtrent.

U BENT ZORGVERLENER EN WIL MET ONS SAMENWERKEN OF MEER WETEN

Ben je geïnteresseerd in wat we precies doen en hoe we te werk gaan? Of heb je interesse in een intra- of extramurale samenwerking? Wij nodigen u graag uit in de praktijk of praten even via video-call. ​

Onze praktijk telt momenteel vier leden en wij hopen om in de toekomst uit te breiden met onder andere een huisarts, psycholoog, kinesist... (mits verdere renovatie/uitbreiding binnen onze locatie)

bottom of page