VOOR ZORGVERLENERS

Wij geloven sterk dat een multidisciplinaire zorg essentieel is voor het verbeteren van iemands gezondheid.
Communicatie en transparantie staan dan ook centraal in onze praktijk, zowel naar de mensen die we begeleiden als andere betrokken zorgverleners.

 

U BENT ZORGVERLENER EN HEBT VRAGEN I.V.M. EEN PATIËNT

Indien u zich afvraagt of kunnen helpen bij de zorg van één van uw patiënten, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren. Dit kan telefonisch, via mail of via de beveiligde zorg-app Siilo. Wij zullen u eerlijk adviseren of wij uw patiënt al dan niet van dienst kunnen zijn. Alle patiënten-gegevens worden vertrouwelijk behandeld. 

Indien een van uw patiënten door ons begeleid wordt, kan u altijd contact opnemen om meer info te vernemen. Indien gewenst (en met de toestemming van de patiënt) kunnen wij u een verslag toesturen voor in het medisch dossier. Indien wij een doorverwijzing nodig achten, zullen wij altijd trachten om vlot met u te communiceren hieromtrent.

U BENT ZORGVERLENER EN WIL MET ONS SAMENWERKEN

Wij staan altijd open voor extra-murale samenwerkingen met u en/of uw praktijk. Wij nodigen u graag uit in de praktijk of komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden hierin te bespreken. Neem ook gerust contact op indien u vragen heeft over onze visie en werkwijze.

Onze praktijk telt momenteel drie leden en wij hopen om in de toekomst uit te breiden met onder andere een huisarts, psycholoog, kinesist... (mits verdere renovatie/uitbreiding binnen onze locatie)

Indien u interesse heeft om intra-muraal met ons samen te werken, gelieve ons dan te contacteren.