top of page

za 04 mei

|

Kortrijk

EHBO bij baby's en kinderen

Wij leren jou in deze 3uur durende workshop alle essentiële kennis & vaardigheden voor als het eens misgaat met je kleintje! Geschikt voor (toekomstige) ouders, familie, vrienden & zorgverleners! Deze workshop is geaccrediteerd door K&G voor mensen die in de kinderopvang werken.

EHBO bij baby's en kinderen
EHBO bij baby's en kinderen

Tijd en locatie

04 mei 2024 13:30 – 16:30

Kortrijk, Vredelaan 67a, 8500 Kortrijk, België

Over het evenement

Wij leren jou in deze 3uur durende workshop alle essentiële kennis & vaardigheden voor als het eens misgaat met je kleintje. Geschikt voor (toekomstige) ouders, familie, vrienden & zorgverleners!

Emilie heeft reeds 10 jaar ervaring in de medische hulpverlening, waarvan 8 jaar als ambulancier op de 112 en ook 2 jaar als instructeur binnen de opleidingen van ambulancier en redder-aan-zee. Daardoor is ze de geknipte persoon om jullie hierover les te geven!

Er komen vele topics aan bod, zoals reanimatie, verstikking, wondverzorging, stuipen, tekenbeet, allergische reacties, etc.

Jullie krijgen tevens de hand-outs van de les, alsook een handig materiaallijstje voor in je EHBO kast thuis/op reis.

Maximum 8 deelnemers, €25 per persoon

Deze workshop heeft accreditatie van Kind & Gezin, indien gewenst ontvang je nadien een "Attest van kennis van levensreddend handelen bij kinderen  voor verantwoordelijken en kinderbegeleiders in de kinderopvang"

Lesgever:

Emilie Claerbout: Ambulancier 112, Instructeur @ West-Vlaams Opleidingscentrum voor Brandweer, Ambulance & Reddingsdiensten, Chiropractor, Lactatiekundige

Tickets

  • Deelname EHBO

    € 25,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page