top of page

za 16 sep

|

Praktijk Samen Groeien in Kortrijk

GROWING YOUR VILLAGE

We starten met "Growing your village" om jou als mama in verbinding te brengen met andere mama's en zo een warme village te creëren. Tijdens deze eerste editie luisteren we graag samen naar jouw geboorte- en/of moederschapsverhaal in een gezellige setting.

Evenement volzet
Sorry!
GROWING YOUR VILLAGE
GROWING YOUR VILLAGE

Tijd en locatie

16 sep 2023 14:00 – 17:00 CEST

Praktijk Samen Groeien in Kortrijk, Vredelaan 67/bus A, 8500 Kortrijk, België

Over het evenement

Growing your village #1

Je eigen pad bewandelen in het prille ouderschap 

Mama worden - het is een intense reis van vallen en opstaan. Van zoeken naar je eigen pad in een bos vol (ongewenste) adviezen.

Wat we tijdens die zoektocht wel eens durven vergeten: elke mama is expert van haar eigen kind en mag moederen op haar manier. Er is geen ‘one size fits all’. We hebben een sterk buikgevoel als mama waarop we meer mogen vertrouwen, in al onze kracht. Ook al hebben anderen daar een mening over.

Laat ons samen verbinden en kracht vinden in elkaars verhaal. Laat ons elkaar inspireren. En dat sterke buikgevoel volgen, met respect voor ieders geïnformeerde keuze.

Met de nieuwe reeks “Growing your village” willen we mama’s samenbrengen zodat ze hun warme village kunnen uitbreiden en zich gesterkt voelen in hun moederschap. Daarbij willen we mama’s informeren over thema’s waarmee ze het zelf moeilijk hebben of waarop mama’s botsen omdat anderen / de maatschappij er al eens een conservatieve mening op nahouden. Denk maar aan:

  • Geïnformeerd en bewust naar je bevalling toeleven
  • Borstvoeding & flesvoeding
  • Samen slapen met je kind, ook voorbij de babyfase
  • Eenzaamheid in het moederschap
  • Alle ballen in de lucht willen houden als moeder, partner, werknemer, ...

Kom erbij en deel jouw ervaringen met een groep van maximum 15 mama's. Luister je liever? Even welkom! We houden de sfeer gezellig, intiem en ongedwongen. Achteraf verbinden we verder met elkaar bij een hapje en drankje. En natuurlijk zijn wij van Samen Groeien er met een luisterend oor of expertise om je verder te helpen.

P.S.: Het maakt niet uit of je zwanger bent van je eerste kindje of net oudere kindjes hebt, we horen graag jouw ervaringen en delen ze binnen een veilige context. ;-)

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page