top of page
  • Foto van schrijverLaure Vansteenkiste

Een geboorteplan maken

Vroedvrouw Laure met de geboorteberg

Het is ontzettend belangrijk dat aanstaande ouders uitgebreide ondersteuning krijgen tijdens hun zwangerschap en bevalling. Daarom hebben we als praktijk de Geboorteberg van Care4education aangekocht. Met dit fantastische hulpmiddel kunnen we ouders nog beter voorbereiden op dat onvergetelijke moment.


Dus, wat is die Geboorteberg eigenlijk? Het is een compleet educatief pakket, gebruikt door de vroedvrouw tijdens een infosessie, dat ouders voorbereidt op de bevalling en alle mogelijke wegen die ze kunnen bewandelen. Van een vaginale bevalling, tot een inleiding of een spoedkeizersnede. Boordevol informatie, oefeningen en hulpmiddelen die je klaarstomen voor een positieve en veilige bevalling.


Wat zijn de voordelen van zo'n infosessie met dit pakket?


Allereerst biedt het een uitgebreide voorbereiding, niet alleen op het fysieke, maar ook op het emotionele en mentale aspect van de bevalling. Denk aan informatieve materialen zoals ontsluitingsringen, beeldmateriaal en situatiekaarten. Bovendien omvat het praktische oefeningen zoals ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen, die essentieel zijn voor een soepele bevalling. En laten we de persoonlijke begeleiding van jouw vroedvrouw niet vergeten. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en gaan hier verder op in.


We willen jou het vertrouwen geven in jouw lichaam, zodat je met rust en zelfverzekerdheid de bevalling tegemoet kan gaan. Aangezien dit een van de belangrijkste gebeurtenissen in jouw leven is, hechten we veel belang aan het luisteren naar de wensen en behoeften van jou als (aanstaande) ouder.


Hieronder vindt je enkele foto's van het materiaal waar wij mee werken, je zal ook enkele dingen meekrijgen naar huis!


Spreekt dit jou aan en wil je samen met vroedvrouw Laure de mogelijkheden voor jouw bevalling bespreken? Bel haar dan even op via 056 38 07 99 of druk op onderstaande knop om jouw gegevens bij haar achter te laten, dan belt zij jou op voor een eerste afspraak!

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page